در صنایع تبدیلی، سیب زمینی به محصولات متنوعی تبدیل میگردد. فرنچ فرایز منجمد یکی از فرآوردههای سیب زمینی است؛ این محصول در انواع برشها و بسته بندیها در بازار عرضه میشود.
برشهای کلاسیک، زیگزاگی، ورقهای، زاپاتا و مربعی از انواع برشهای فرنچ فرایز است. سیب زمینی نیمه آماده تنوری که با نامهای زاپاتا و هشت پر نیز شناخته میشود، فرآوردهای جدید و پر طرفدار و همچنین با قیمتی مناسبتر نسبت به خلال کلاسیک و زیگزاگی است.
این محصول در انواع سایز 8 پر و 4 پر در دو نمونه بدون پوست و با پوست تولید میگردد. در ادامه انواع مدلها و علت پایین بودن قیمت این محصول را توضیح خواهیم داد؛ با ما همراه باشید.
سیب زمینی وجز چیست
سیب زمینی وجز همان سیب زمینی نیمه آماده تنوریست؛ این محصول معمولا در بسته بندیهای 2.5 کیلویی و 10 کیلویی تولید میگردد.
بیشتر بخوانید: سیب زمینی نیمه آماده 2.5 کیلویی
سورتینگ در این نمونه نیز اهمیت زیادی دارد؛ چرا که هرچه سایز تکهها با یکدیگر برابر باشد کیفیت محصول بالاتر است.
رقم سیب زمینی خام مورد استفاده برای تولید نمونه زاپاتا بیشتر رقم آگریا بوده؛ هرچند برخی از تولیدکنندگان از رقم جلی نیز استفاده میکنند.
سیب زمینی وجز به دلیل اینکه سایز درشت تری دارد بیرون آن هنگام سرخ کردن، ترد و درون آن نرم میشود. این محصول را هم به صورت تنوری هم به صورت سرخ کرده همراه با پنیر گودا و پنیر پیتزا سرو میکنند.
درباره پنیر پیتزا عمده بیشتر بخوانید.
این غذای خوشمزه به تنهایی و در کنار غذاهای دیگر طعمی بیاد ماندنی برای ما خواهد داشت.
سیب زمینی نیمه آماده با پوست
همانطور که در مقالات قبلی اشاره کردیم سیب زمینی نیمه آماده یا فرنچ فرایز در انواع مدلها، با پوست و بدون پوست، خام منجمد، نیمه پخته منجمد تولید میگردد.
نمونههای کلاسیک، زیگزاگی و سیب زمینی نیمه آماده تنوری بیشترین تولید را دارند. امکان تولید سیب زمینی نیمه آماده کلاسیک و فرنچ فرایز زاپاتا با پوست و بدون پوست در اکثر کارخانههای داخل ایران وجود دارد.
در حالت بدون پوست، سیب زمینی خام توسط دستگاهها، پوستگیری و سپس شسته میشود. اما در نمونه با پوست سیب زمینی شسته و همراه با پوست، خلال میشوند. در نمونه وجز نیز به همین شیوه عمل میکنند.
نمونه وجز، بیشتر با پوست تولید میگردد. در روند تولید، سیب زمینیهایی که قرار است با پوست مورد استفاده قرار گیرند باید به خوبی شسته و بررسی شوند تا عاری از هرگونه گل و آلودگی باشند.
پیشتر اشاره شد که رقم سیب زمینی مناسب برای تولید فرنچ فرایز منجمد، رقم آگریا است. با این وجود برخی تولیدکنندگان برای تولید خلال سیب زمینی نیمه آماده یخ زده از رقم جلی استفاده میکنند.
مطلب مفید: سیب زمینی خام آگریا همدان
این رقم به دلیل اینکه کیفیت پایینتری مانند نشاسته بالاتر و ماده خشک کمتر دارد، قیمت آن نیز پایینتر است؛ اما تولیدکنندههای معتبر این محصول، برای ثابت نگهداشتن کیفیت محصول خود، از رقم آگریا استفاده میکنند.
رقم آگریا نشاسته و قند کمتری داشته و همچنین ماده خشک بیشتری دارد. در تولید خلال سیب زمینی نیمه سرخ شده منجمد نیز رقم آگریا مصرف میشود؛ اما در سیب زمینی وجز به دلیل برش راحتتر، سیب زمینی نیمه آماده تنوری قیمت کمتری دارد.
قیمت سیب زمینی نیمه آماده تنوری
قیمت فرنچ فرایز ها به طور کلی بر اساس دو موضوع تعیین میشود:
- کیفیت
- بسته بندی
کیفیت بیشتر به رقم سیب زمینی و میزان سورتینگ سیب زمینی مربوط است. هرچه اندازه تکهها برابر باشد کیفیت محصول نیز بالاتر میرود. بسته بندی همانند کیفیت تاثیر بسزایی در قیمت محصول دارد.
به طور مثال قیمت سیب زمینی نیمه آماده تنوری اگر در بسته بندیهای 2500 گرمی و کارتن دارای چاپ و لوگو باشد بالاتر از قیمت آن در بسته بندی 10 کیلویی و کارتن سفید است.
در حالت دوم به دلیل اینکه بسته بندی آن فله محسوب میشود قیمت پایینتر میآید. تاثیر بسته بندی بر روی قیمت، در سایر محصولات مانند خلال سیب زمینی منجمد فله نیز به همان صورت میباشد.
پخش سیب زمینی نیمه آماده تنوری
پخش سیب زمینی نیمه آماده تنوری توسط شرکتهای پخش مواد غذایی صورت میگیرد. این شرکتها در دو شکل به فروش این محصول میپردازند:
- به صورت خریدهای دورهای
- به صورت نمایندگی و خریدهایی با حجمهای ثابت
رضایت مشتری تاثیر بسزایی در میزان فروش دارد. کیفیت و قیمت مناسب باعث میگردد مشتریان شما به خریداران دائمی تبدیل شوند.
مقاله پیشنهادی: پخش سیب زمینی نیمه آماده عمده
از آنجایی که خلال سیب زمینی مکدونالدی، زیگزاگی و زاپاتا نیمه آماده در رستورانها و فست فودها بسیار پرفروش است، با ارائه انواع این سیب زمینی نیمه آماده به صورت فله میتوانید این محصولات را با قیمت مناسبتر عرضه کنید.
قیمت یک قسمت از مسیر تبدیل مشتری به خریدار وفادار و دائمی است؛ کیفیت و ثبات در آن قسمت مهم این مسیر میباشد.
بنابراین باید به عنوان یک خریدار تلاش کنید از کارخانهها و نمایندگان معتبر، محصول باکیفیت خرید کنید. سیب زمینی نیمه آماده وجز فروش بالایی در شهرهای تهران و کرج دارد؛ اما مسئلهای که در این زمینه وجود دارد حجم خرید هر رستوران است.
معمولا رستوران و فست فودها در هر پارت حدود 600_700 کیلو خرید فرنچ فرایز منجمد دارند که این حجم خرید یا باید به صورت روباری برای مشتری ارسال شود یا این سفارشات توسط یک شرکت پخش در تعداد بالا ثبت شود تا علاوه بر تخفیف بیشتر، مشتریان هزینه حمل و نقل کمتری پرداخت کنند.
درصورت نیاز به اطلاعات بیشتر در خصوص خرید در حجمهای کم و به صورت فله میتوانید با شمارههای ثبت شده در صفحه تماس با ما ارتباط بگیرید.
2 پاسخ
قیمت سیب زمینی تنوری بصورت فله چقدره؟
آیا در شیراز نمایندگی دارید؟
سلام وقتتون بخیر
روی چه حجمی نیاز دارید؟
اگر حجم خرده نیاز دارید، تماس بگیرید تا اطلاعات نمایندگی به شما داده بشه.