سیب زمینی نیمه آماده برای تولید فلافل

سیب زمینی فرنچ فرایز خورشتی

آنچه در این مطلب می‌خوانید

قیمت به روز


کاربرد سیب زمینی نیمه آماده در تولید فلافل صنعتی!

در مقالات قبلی اشاره کردیم که با گذشت زمان و صنعتی شدن جوامع دائما بر تعداد مواد غذایی تولید شده به روش صنعتی افزوده می‌شود.

انواع غذاهایی مانند سوپ‌ها، کوکو، سیب زمینی، کنسروها و غیره که به صورت آماده و نیمه آماده در کارخانه‌های صنعتی تولید می‌گردند.

کارخانه‌های تولید کننده مواد غذایی مختلف در چرخه تولید به محصول یکدیگر نیاز دارند؛ به طور مثال کارخانه‌های تولید سوپ به محصول تولیدکنندگان مواد غذایی خشک مانند قارچ و سیر خشک نیاز دارند.

همچنین برای تولید فلافل‌های نیمه آماده صنعتی نیز از انواع ادویه‌جات و سیب زمینی‌های تولید شده به عنوان مکمل استفاده می‌شود. همانطور که گفتیم یکی از مکمل‌های تولید صنعتی این محصول، سیب زمینی است که به طعم و بافت بهتر این محصول کمک می‌کند.

استفاده از سیب زمینی خام که در حال حاضر در حدود 15 الی 17 هزار تومان می‌باشد، برای کارخانه تولید این غذای خوشمزه، مقرون بصرفه نیست؛ چراکه علاوه بر قیمت خرید مواد خام، هزینه نیروی انسانی برای بارگیری و تخلیه، شست‌وشو، پوست‌گیری و پخت نیز اضافه می‌شود.

علاوه بر این موارد، وقت و زمان زیادی نیز صرف این مراحل می‌شود که همین موضوع باعث عقب افتادن تولید می‌گردد. به همین دلیل تمایل کارخانه‌ها بر این است که از مواد اولیه آماده استفاده کنند.

سیب زمینی آماده را می‌توان از تولیدکنندگان سیب زمینی نیمه آماده خریداری کرد؛ اما با توجه به اینکه فرنچ فرایز یا خلال نیمه سرخ شده منجمد یک محصول فرآوری شده است، قیمت بالایی نیز دارد؛ بنابراین استفاده از این محصول نیز به صرفه نیست.
در رابطه با خرید سیب زمینی نیمه آماده عمده بیشتر بخوانید.

در روند تولید خلال سیب زمینی منجمد که انواع کلاسیک، زیگزاگی، زاپاتا تولید می‌گردد، بخشی از تولید، شکسته و خرد می‌شوند که به آن خلال سیب زمینی خورشتی می‌گویند.

به این علت که این نمونه قابل عرضه در بازار به صورت بسته بندی نیست، مقرون به صرفه‌تر می‌باشد. این محصول بهترین گزینه خرید برای کارخانه‌های تولید فلافل و کوکو نیمه آماده است؛ چراکه محصولی آماده مصرف اما به قیمت مواد اولیه خام می‌باشد.

طرز تهیه فلافل خانگی با سیب زمینی

فلافل یک غذای سنتی عربی بوده که امروزه در اکثر کشورها شناخته شده و جایگاه ویژه‌ای در میان ساندویچ‌ها دارد. در هر منطقه‌ای آن را با دستور پخت‌های مختلفی درست می‌کنند.

یکی از روش‌های پخت آن، با سیب زمینی است. سیب زمینی مورد استفاده در پخت این غذا هم به صورت خام هم به صورت آماده می‌باشد. در طرز تهیه خانگی بیشتر از سیب زمینی خام استفاده می‌گردد.

مواد لازم برای تهیه فلافل خانگی شامل: نخود، ادویه‌جات، سیب زمینی و کمی خمیر نان باگت.
سیب زمینی را می‌توان همراه نخود چرخ کرد و یا آن را رنده ریز زد. سیب زمینی بافت خمیر و طعم آن را بهبود می‌دهد و باعث خوشمزه تر شدن آن می‌شود.

برای آماده سازی، باید نخود را از 24 ساعت قبل خیس کرد تا نفخ آن گرفته شود. در پخت خانگی نیز همانند تولیدات صنعتی می‌توان از خلال نیمه آماده استفاده کرد.

در این روش صرفا باید خلال سیب زمینی نیمه آماده را با نخود چرخ کنید. در نهایت خمیر بدست آمده را با ابزار قالب بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.

طرز تهیه خمیر فلافل با سیب زمینی

قیمت سیب زمینی منجمد برای فلافل

از آنجایی که سیب زمینی منجمد مناسب برای فلافل، در واقع پِرتی‌های تولید (خلال‌های شکسته) هستند، قیمت کم‌تری را نسبت به خلال سالم و سورت شده دارند.

همین امر باعث می‌شود که کارخانه‌های تولید غذاهای آماده و نیمه آماده از سیب زمینی نیمه آماده که قیمت مناسب‌تری نسبت به سیب خام دارد استفاده کنند.

باید در نظر بگیریم که تولید سیب زمینی خورشتی نسبت به فرنچ فرایزهای سورت شده کم‌تر است و مدت زمان بیشتری طول می‌کشد تا مقدار قابل توجهی از این نمونه تولید شود.
جهت آشنایی بیشتر در خصوص نحوه تولید سیب زمینی نیمه آماده مقالات ما را دنبال کنید.

سیب زمینی خورشتی دارای تکه‌های کوچک و بزرگی است که علاوه بر مصرف در کارخانه‌های مواد غذایی، برای مصرف خانوار نیز مناسب می‌باشد.

همچنین در تهیه‌ غذاها و رستوران‌ها که خورشت‌های سنتی ایرانی را نیز سرو می‌کنند، این فرنچ فرایز منجمد صرفه اقتصادی دارد.

کیفیت این نمونه با فرنچ فرایز‌های بسته بندی تفاوتی ندارد؛ تنها تفاوت آن‌ها در سایز و اندازه خلال‌هاست. یکی دیگر از دلایل پایین بودن قیمت خلال سیب زمینی خورشتی، نوع بسته بندی آن می‌باشد.

نحوه خرید سیب زمینی نیمه آماده مناسب فلافل

خرید سیب زمینی نیمه آماده مناسب برای فلافل بهتر است به طور مستقیم از کارخانه انجام شود. کارخانه تولیدکننده فرنچ فرایز دو نمونه پِرتی تولید دارد؛ یکی از آن‌ها نمونه خورشتی و دیگری ضایعاتی می‌باشد.

اگر تولیدات را به سه دسته درجه1، درجه2 و درجه3 دسته بندی کنیم خلال سورت شده درجه 1، خورشتی درجه 2 و ضایعاتی درجه 3 است. نمونه خورشتی کیفیت بیشتری نسبت به محصول ضایعاتی دارد.

به همین دلیل به عنوان تولیدکننده تاکید می‌کنیم که فرنچ فرایز خورشتی را از خود تولیدکننده و نمایندگی آن خرید کنید. چراکه برخی از افراد واسطه که صرفا به فکر سود خود هستند و ممکن است بار درجه 3 را به جای درجه 2 به مشتریان تحویل دهند.

صنایع غذایی زرین به منظور استفاده از تمامی تولیدات خود پِرتی و ضایعات سیب زمینی را نیز با قیمت مناسب به فروش می‌رساند. درصورت نیاز می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مصارف این نمونه‌ها و همچنین اطلاع از قیمت‌های روز با کارشناسان مجموعه ارتباط بگیرید.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *