قیمت سیب زمینی منجمد نیمه آماده بسته بندی 2/5 کیلویی

سیب زمینی نیمه آماده 2.5 کیلویی

آنچه در این مطلب می‌خوانید

قیمت به روز

سیب زمینی نیمه آماده 2/5 کیلویی بیشترین حجم صادراتی و بسته بندی‌های 900 گرمی بیشترین فروش فروشگاهی را به خود اختصاص می‌دهند.

فرنچ فرایز منجمد امروزه به صورت IQF که یک روش انجماد سریع می‌باشد، تولید می‌شود. فرنچ فرایز نیمه آماده در انواع بسته بندی‌های بهداشتی در بازار به فروش می‌رسد. بسته بندی‌ها شامل:

  1. بسته بندی 750 گرمی
  2. بسته بندی 900 گرمی
  3. بسته بندی 2.5 کیلویی
  4. بسته بندی 10 کیلویی
خلال سیب زمینی 2.5 کیلویی و 900 گرمی

فرنچ فرایز منجمد نیمه آماده خود انواع مختلفی دارد که پر فروش‌ترین آن خلال سیب زمینی کلاسیک و خلال زیگزاگی یا کرینکل است.

البته در میان این دو نمونه، نمونه کلاسیک که با نام‌های مکدونالدی و ساده نیز شناخته می‌شود، طرفداران بیشتری دارد. قیمت سیب زمینی نیمه آماده 2/5 کیلویی به عوامل مختلفی از جمله نوع مدل، هزینه‌های تمام شده تولید و حجم خرید بستگی دارد.

در رابطه با فروش فرنچ فرایز خلالی با قیمت مناسب بیشتر بخوانید.

به طور مثال برش‌های 8*8 در مدل‌های کلاسیک و زیگزاگی دارای قیمت بیشتری هستند و علت آن این است که در تولید این نمونه دور ریز بیشتری نسبت به سایر مدل‌ها تولید می‌گردد.

سیب زمینی منجمد عمده

سیب زمینی منجمد دارای مشتریان زیادی از هر نوع صنفی است. البته می‌دانیم که مصرف کننده اصلی فرنچ فرایز مردم هستند که یا از طریق رستوران‌ها و فست فودها یا از طریق فروشگاه‌ها، خلال نیمه آماده را خریداری کرده و مصرف می‌کنند.

این مصرف کنندگان سیب زمینی سرخ کرده خریداران دست اول نیستند، بلکه دست اول‌ها شرکت‌های صادراتی برای صادرات و شرکت‌های پخش برای پخش داخلی‌اند.

شرکت‌های که در حوزه صادرات فرنچ فرایز فعالیت می‌کنند، سیب زمینی نیمه آماده 2/5 کیلویی را به صورت عمده خریداری می‌کنند که از حداقل یک کانتینر شروع می‌شود. شرکت‌های پخش مواد غذایی در داخل کشور نیز با توجه به ظرفیت انبارشان و همچنین فاصله مکانی‌شان با محل تولید از حداقل 2 تن فرنچ فرایز می‌خرند.

بیشتر بخوانید: سیب زمینی نیمه آماده عمده

انواع سیب زمینی نیمه آماده در بسته بندی های 2500 گرمی

لیست قیمت سیب زمینی نیمه آماده

سیب زمینی منجمد نیمه آماده با توجه به فاکتورهای زیادی تعیین قیمت می‌شود؛ فاکتورهایی از جمله نوع بسته بندی و نوع سیب زمینی.

سیب زمینی‌هایی که برای تولید فرنچ فرایز مناسب هستند، ارقام آگریا، جلی، چلنجر می‌باشند. برخی تولید کنندگان از رقم‌های جلی و چلنجر برای تولید خلال سیب زمینی نیمه آماده استفاده می‌کنند و برخی دیگر تنها از رقم آگریا.

باید خاطر نشان کرد که بهترین رقم برای تولید فرنچ فرایز، رقم آگریاست. بهترین نمونه‌های تولید در این رقم، در استان‌های همدار و اردبیل کشت می‌شود که بنابر تجربه تولید و همچنین آزمایشات متعدد مشخص شده که سیب زمینی رقم آگریا اردبیل به دلیل رشد در مناطق حاصل خیز و پر آب کیفیت بالاتری دارد.

در رابطه با سیب زمینی نیمه آماده اردبیل بیشتر بخوانید.

همین امر باعث می‌گردد فرآورده‌های تولید شده از این رقم قیمت بالاتری داشته باشد. فاکتور بعدی که در قیمت اثر می‌گذارد بسته بندی است. همانطور که گفتیم فرنچ فرایز در بسته بندی‌های گوناگونی در بازار عرضه می‌شود. این بسته‌ها از نظر جنس و سایز با یک دیگر متفاوت اند؛ این تفاوت‌ها در قیمت آن‌ها نیز وجود دارد.

سیب زمینی منجمد زاپاتا 2/5 کیلوگرمی

تفاوت قیمت سیب زمینی نیمه آماده فله با بسته بندی 2/5 کیلویی

سیب زمینی منجمد نیمه آماده در بسته بندی‌های گوناگونی با توجه به بازار هدف تولید می‌شوند. از آن جایی که هزینه بسته بندی و سلفون جزء هزینه‌های تولید محاسبه می‌گردد در نتیجه در قیمت نهایی تاثیر دارد.

منظور از بسته بندی فله، نایلون و سلفون‌های ساده 10 کیلویی است. پرداخت این هزینه‌ها برای فست فودی‌ها و رستوران‌ها بصرفه نیست؛ اما در فروشگاه‌هایی که فروش فله ندارند باید حتما سیب زمینی در بسته بندی‌های کوچک‌تر عرضه شود؛ چرا که خریداران آن‌ها مصرف کنندگان خانگی اند.

مقاله پیشنهادی: سیب زمینی نیمه آماده فله ای

برخی فروشگاه‌ها نیز فروش فله‌ای مواد غذایی نیمه آماده را دارند؛ این مغازه‌ها می‌توانند از نمونه فله استفاده کنند. در رابطه با قیمت نیز می‌توان گفت به علت حذف هزینه بسته بندی و چاپ قیمت فرنچ فرایز فله کم‌تر می‌شود.

بنابراین متوجه شدیم که تفاوت قیمت سیب زمینی نیمه آماده فله با بسته بندی 2/5 کیلویی تنها در کسر هزینه‌های بسته بندی است و از نظر کیفیت هر دو برابرند.

انواع سیب زمینی نیمه آماده کلاسیک، زیگزاگی و زاپاتا با برند آیقار 2.5 کیلویی

نمایندگی خلال سیب زمینی 2/5 کیلویی آیقار

صنایع غذایی زرین فرنچ فرایز در جهت عرضه محصولات خود در حجم‌های خرده اقدام به تعیین نمایندگی در برخی استان‌های داخلی کشور کرده است.

کیفیت سیب زمینی منجمد تولید شده در این مجتمع غذایی گریدهای A3 و A2 می‌باشد که بالاترین کیفیت فرنچ فرایز در ایران است. کیفیت تولیدات صادراتی و داخلی برند آیقار برابرند.

نمایندگی‌ها در استان‌های شیراز، مشهد، نیشابور، اصفهان و قزوین به صورت خرده و عمده مشغول فعالیت هستند. وجود نمایندگی‌ها در استان‌های مختلف باعث می‌شود که مشتریان خرده به فرانچ فرایز با قیمتی مناسب و کیفیتی بالا دسترسی داشته باشند. در این مراکز سیب زمینی نیمه آماده 2/5 کیلویی، 900 گرمی و … عرضه می‌شود.

همچنین به جهت نوسانات بازار همواره برای استعلام قیمت بهتر است به صورت تلفنی با فروشندگان ارتباط بگیرید. در صورت نیاز می‌توانید با کارشناسان مجموعه جهت ارتباط با نمایندگی‌های استان‌ها تماس بگیرید.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *