از گذشتههای دور تا عصر حاضر سیب زمینی غذایی دلچسب و پُر کاردبر بوده و در اکثر غذاهایی که در ملل مختلف پخته میشود، مورد استفاده قرار گرفته است.
رستورانها و فست فودها سیب زمینی منجمد را در بسته بندیهای فله خریداری و مصرف میکنند.
سیب زمینی خام با وجود محبوبیتی که دارد، آماده سازی آن برای مصرف، نیاز به زمان دارد که این مورد در رستورانها و فست فودها اصلا مناسب نیست.
آماده سازی سفارشهای مشتریان در رستورانها باید سریع انجام شود؛ با توجه به سرعت عملی که باید در غذا خوریها و فست فودها وجود داشته باشد، به همین دلیل اکثر رستورانها از مواد غذایی منجمد مثل سیب زمینی منجمد استفاده میکنند.
قیمت و نوع بسته بندی سیب زمینی منجمد رستورانی برای صاحبان رستوران مهم است. رستورانها و فست فودهای داخلی، خلال سیب زمینی نیمه آماده فله با بسته بندی عادی را ترجیح میدهند.
خرید سیب زمینی منجمد فله با قیمت مناسب و ارزان
برای خرید سیب زمینی منجمد رستورانی فله روشهای مختلفی وجود دارد؛ با مراجعه به فروشگاهها میتوان این خلال سیب زمینی را تهیه کرد.
اما هیچ تضمینی بر قیمت ارزان و مناسب آنها نیست؛ چراکه ماهیت این فروشگاهها فروشهای جزئی و کم است؛ بنابراین قیمت مناسبی را به شما ارائه نمیکنند.
بهترین راه حل، مراجعه به مراکز عمده فروشی است که سیب زمینی منجمد رستورانی فله را با قیمت پایین تر و کیفیت بالاتر ارائه میدهند. ارتباط با خود تولید کننده نیز یکی از راههای به صرفه برای خرید فرنچ فرایز نیمه آماده است.
برای ارتباط با تولیدکنندگان و مراکز فروش اصلی سیب زمینی نیمه آماده نیازی به مراجعه حضوری ندارید و به صورت غیرحضوری و تلفنی نیز میتوانید مراحل خرید را تکمیل نمایید.
راههای متعددی برای خرید این محصول وجود دارد اما همه این روشها مناسبترین راه حل نیستند.
رستوران داران میتوانند برای خرید سیب زمینی منجمد فله با قیمت مناسب با تولیدکنندگانی که در شهرهای دیگر مشغول تولید هستند، ارتباط بگیرند و سفارش سیب زمینی فله رستورانی خود را ثبت نمایند. خرید فله یکی از روشهای به صرفه برای رستورانها میباشد.
تولید و عرضه فرنچ فرایز نیمه آماده منجمد
مهمترین مشتریان بازار داخلی سیب زمینی نیمه آماده در ایران، فست فودها، رستورانها و غذا خوریها هستند. قیمت فرنچ فرایز نیمه آماده برای آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.
تولیدکنندگان نیز با توجه به این امر همواره سعی در تولید سیب زمینی منجمد رستورانی به صورت فله دارند تا با کاهش هزینههای بسته بندی، قیمت محصول کمتر و مناسبتر شود.
از سوی دیگر اگر خلالهای سیب زمینی توسط واسطهها در بازار عرضه شود، قیمت محصول به شدت بالا میرود؛ اما وقتی کارخانه تولیدکننده، این محصول را به طور مستقیم در بازار عرضه و توزیع کند، مشتریان، سیب زمینی منجمد رستورانی را با قیمت مناسب و به صرفه خریداری میکنند.
خرید از نمایندگان و مراکز پخش فله نیز برای رستورانها امکانپذیر است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت و خرید سیب زمینی نیمه آماده عمده مقالات سایت را دنبال نمایید.
زرین پوتیتو (Zarinpotato) با تولید و عرضه مستقیم سیب زمینی نیمه آماده رستورانی به صورت فله به نیاز مشتریان خود توجه میکند تا این خرید برای آنها نیز صرفه اقتصادی داشته باشد.
بیشتر بخوانید: تولید سیب زمینی نیمه آماده
بهترین سیب زمینی نیمه اماده رستورانی فله
فرنچ فرایز یا سیب زمینی نیمه آماده رستورانی منجمد فله، توسط برندهای گوناگونی تولید میشود. این برندها هر یک با کیفیت و آنالیز مخصوص به خود دست به تولید فرآوردههای سیب زمینی زدهاند.
بهترین نمونه خلال نیمه آماده را میتوانید از صنایع غذایی زرین تهیه نمایید؛ این مجموعه با تولید انواع سیب زمینی منجمد رستورانی به صورت فله و با قیمتی مناسب جایگاه ویژهای را در این حوزه از صنعت کسب کرده است.
اگر حجم سفارش شما در حدود رستوران و فست فود است، میتوانید با ما تماس بگیرید تا برای خرید این محصول شما را راهنمایی کنیم.
برای اطلاع بیشتر درخصوص تولید سیب زمینی نیمه آماده مکدونالدی مقالات ما را دنبال کنید.
جایگاه سیب زمینی و فرنچ فرایز نیمه آماده در جهان
سیب زمینی نیمه آماده یا همان فرنچ فرایز نیمه آماده در واقع یکی از فرآوردههای اصلی سیب زمینی هستند که در حالت نیمه آماده و منجمد به فروش میرسند.
بخش نیمه آماده سیب زمینی رستورانی در واقع یعنی این محصول قبلا نیمی از زمان پخت را گذرانده است. در زمان مصرف فرنچ فرایز نیمه آماده کافی است کمی آن را سرخ کنید تا غذای شما حاضر شود.
در رستورانها و غذاخوریها، سیب زمینی یکی از محبوبترین غذاها است که سفارش گرفته میشود؛ به همین دلیل حجم خرید سیب زمینی نیمه آماده رستورانی به صورت فله، بالا میباشد.
در جهان به طور میانگین سالانه سیصد و سی میلیون تُن انواع سیب زمینی برداشت میشود؛ کشورهای روسیه، هند و چین از بزرگترین و مهمترین تولید کنندگان سیب زمینی هستند. ایران نیز بعد از صادرات گندم، سیب زمینی مهم ترین محصول صادراتی آن است.
سیب زمینی خلالی نیمه آماده فله از مصارف اصلی ستورانها، فست فودها و هتلها است. این رستورانها سیب زمینی نیمه آماده فله را با انواع چاشنیها و در کنار انواع غذاها برای مشتریان سرو میکنند.
پر فروش ترین سیب زمینی منجمد نیمه آماده فله رستورانی
در مقالات قبلی اشاره شد که سیب زمینی به شکلهای مختلفی برش میخورد. در این میان، سه نمونه جزء پُر فروشترین خلالهای سیب زمینی هستند که در زیر نام میبریم:
- خلال سیب زمینی نیمه آماده فله کلاسیک
- سیب زمینی نیمه آماده رستورانی زیگزاگی
- سیب زمینی منجمد تنوری رستورانی فله
تقریبا هیچ رستوران و فست فود یا دکه اغذیه فروشی نیست که بتواند ادعا کند، سیب زمینی سرخ کرده طرفدار ندارد.
سیب زمینی نیمه آماده و منجمد رستورانی که در بسته بندیهای فله تولید و عرضه میشود، یک راه حل مناسب برای بالا بردن سرعت عمل در تهیه سفارش مشتری است.
کیفیت فوقالعاده تولیدات صنایع غذایی زرین میتواند، یکی از دلایل محبوبیت رستوران شما باشد.
3 پاسخ
عالی
سلام و وقت به خیر
مقاله ای که نوشتید عالی و کاربردی بود
سوالی که داشتم اینه که به چه صورتی میتونیم با شما در زمینه تامین سیب زمینی نیمه آماده به صورت فله همکاری داشته باشیم
ما یه فست فود هستیم و تقریبا هفته ای ۲۰۰ کیلو سیب زمینی نیمه آماده نیاز داریم
میخواستم در رابطه با شرایط و نحوه فروش شما اطلاعات کسب کنم
خیلی ممنونم
سلام وقت شماهم بخیر
امکان خرید مستقیم برای رستوران ها از کارخانه وجود داره اما برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا با شماره 09126193421 خانم زائری تماس بگیرید.