خرید پرک سیب زمینی برای کارخانه مواد غذایی

مصرف پرک سیب زمینی در برخی مواد غذایی | \v; sdf cldkd

آنچه در این مطلب می‌خوانید

قیمت به روز

از گذشته تا کنون یکی از روش‌هایی که برای بالا بردن مدت زمان نگهداری مواد غذایی استفاده می‌شود، خشک کردن آن‌ها بوده است. با خشک کردن مواد غذایی از تغییرات شیمیایی مخرب ماده غذایی تا حد زیادی جلوگیری می‌شود.

پرک سیب زمینی نیز جزء مواد غذایی است که به صورت خشک شده از سیب زمینی خام تولید می‌گردد. در این مقاله مراحل تولید و مطالب مهم مربوط به آن را بررسی می‌کنیم؛ در ادامه با ما همراه باشید.

پرک سیب زمینی (Potato Flake) جزء فرآورده‌های خشک شده سیب زمینی می‌باشد که برای تهیه آن، سیب زمینی‌ها پخته شده و به شکل پوره در می‌آیند؛ سپس توسط خشک کن غلتکی، سریعاً تا حد رطوبت لازم، خشک شده و نهایتاً ورقه‌های خشک شده به اندازه‌های مناسب، شکسته و آماده بسته بندی می‌گردند.

مصرف کنندگان خانگی از مشتریان اصلی پرک سیب زمینی در دنیا هستند. محبوبیت پرک سیب زمینی به دلیل قیمت نسبتاً پایین، کیفیت مورد قبول، نگه‌داری آسان و سهولت استفاده آن می‌باشد.

انواع پرک سیب زمینی

نحوه تولید پرک سیب زمینی آماده

طرز تهیه پرک سیب زمینی در کارخانه‌های تبدیلی، در حوزه سیب زمینی به شکل زیر صورت می‌گیرد:
سیب زمینی‌هایی که کاملا رسیده هستند در ابتدا شسته شده و بعد از آن پوست‌گیری می‌شوند. غده‌های سیب زمینی را بعد از مراحل شست‌و‌شو در داخل آب جوش می‌پزند و آن را به پوره تبدیل می‌کنند؛ سپس پوره را در یک خشک کن که اصطلاحا به آن خشک کن غلتکی می‌گویند، رطوبت پوره سیب زمینی را گرفته و خشک می‌نمایند.

در نهایت ورقه‌های که خشک شده‌اند، در سایز مناسب خرد می‌شود. پرک سیب زمینی با توجه به بازار عرضه، بسته بندی می‌گردند. اگر بخواهند این محصول را در فروشگاه‌ها و برای مصرف خانوار توزیع کنند، وزن بسته‌های آن کم‌تر از 1 کیلوگرم خواهد بود.

در صورتی که بخواهند برای کارخانه‌های تولید مواد غذایی ارسال کنند، بسته بندی‌هایی با وزن بالای 10 کیلوگرم را استفاده می‌کنند. به طور کلی پرک سیب زمینی بیشتر برای غذاهایی که بر پایه پوره سیب زمینی هستند؛ مانند: سوپ‌ها، الویه و برخی غذاهایی که نیاز به لعاب دارند، مانند خوراک لوبیا و عدسی، استفاده می‌شود.

گاهی اوقات نیز برای تولید نان در نانوایی‌ها استفاده می‌گردد. اضافه کردن پرک سیب زمینی به آرد، سبب طعم مطبوع و بافتی لطیف و نرم در نان می‌شود. این محصول بیشتر در صنایع تولیدی و ارگان‌هایی که در حجم‌های بالا غذا طبخ می‌کنند، مورد مصرف قرار می‌گیرد. همچنین سیب زمینی اغلب در غذاهای خشک برای پرسنل نظامی استفاده می‌شود.

کاربرد پرک سیب زمینی در تولید غذای آماده

پرک سیب زمینی هم در مصارف صنعتی و هم در مصارف خانگی مورد استفاده قرار میگیرد؛ اما حجم آن‌ها در مصارف صنعتی قابل توجه‌تر است. این محصول سبب ایجاد بافت مخملی نرمی در نان‌ها و رول‌های سیب زمینی می‌شود.

این پرک‌ها پایه بسیار خوبی برای سوپ سیب زمینی خامه‌ای لعاب‌دار هستند. برای تُرد کردن مواد غذایی که بخواهیم آن‌ها را سرخ کنیم نیز می‌توان از این محصول استفاده کرد.

مصرف پرک سیب زمینی در برخی مواد غذایی | \v; sdf cldkd

کاربرد صنعتی

این محصول بیشتر در کارخانه‌های تولید مواد غذایی آماده و نیمه آماده مورد استفاده قرار می‌گیرد. موارد مصرف آن در جهت تولید انواع همبرگر، الویه، انواع اسنک‌های سوخاری، بهبود دهنده و برای بیشتر کردن غلظت غذاهایی مثل خوراک لوبیا، عدسی و غیره استفاده می‌شود.

کاربرد خانگی

پرک سیب زمینی در مصارف خانگی نیز برای پخت انواع غذاها استفاده می‌گردد؛ تنها فرق آن با کاربرد صنعتی، حجم پخت غذا و میزان مصرف سیب زمینی پرک شده است.
پخت انواع مختلف کوکو، تهیه مواد اولیه کباب‌های مرغ و گوشت، سوخاری کردن ماهی، پخت نان سیب زمینی و غیره با این محصول امکان پذیر است.

تولید پرک سیب زمینی

فواید استفاده از سیب زمینی پرک شده صنعتی

به دلیل اینکه این محصول به صورت خشک شده تولید میشود قابلیت نگهداری در دمای محیط را دارد. همچنین بخاطر از پیش پخته شدن به راحتی تبدیل به پوره سیب زمینی میشود و میتوان طعم های مختلفی را به آن اضافه کرد.

تاریخ انقضاء سیب زمینی پرک شده همانند خلال سیب زمینی نیمه آماده 18 ماه است اما تفاوت آن ها در دمای نگهداری است کارخانه های تولید فرنچ فرایز منجمد محصولات تولیدی را در دمای منفی 18 درجه نگهداری میکنند. در پخت همه مواد غذاهایی که سیب زمینی در آن ها استفاده شده است میتوان از پرک استفاده کرد.

فضای نگهداری کمتری برای پرک سیب زمینی نیاز است چرا که برای تولید یک کیلوگرم از این محصول هفت کیلو سیب زمینی خام مصرف میشود. فضای نگهداری باید تاریک و خنک باشد.

مقاله پیشنهادی: شرایط نگهداری سیب زمینی نیمه آماده

کاربرد پرک سیب زمینی

خرید پرک سیب زمینی بی واسطه

کارخانه های تولید فرآورده های سیب زمینی در حوزه های مختلفی سیب زمینی نیمه آماده را فرآوری می کنند. سیب زمینی نیمه آماده منجمد کلاسیک، فرنچ فرایز زیگزاگی، سیب زمینی نیم پخت زاپاتا، آرد سیب زمینی و پرک سیب زمینی از محصولات آن هاست برای خرید این محصول میتوانید با کارشناسان فروش صنایع غذایی زرین ارتباط بگیرید.

خریداران اصلی چنین محصولاتی کارخانجات تولید مواد غذایی نیمه آماده مانند تولید هبرگر، شنسل، الویه، پودر های سوخاری، سوپ های آماده هستند. رستوران های داخلی نیز میتوانند از این محصول برای بالا بردن سرعت عمل خود در تهیه سفارش غذاهایی که دارای سیب زمینی هستند؛ استفاده کنند.

ورق های سیب زمینی خشک شده خاصیت خود را از دست نداده اند و نیازی به نگهداری در یخچال و دمای زیر صفری ندارند. برای نگهداری از آن ها به یک مکان کوچک، تاریک و خنک نیاز دارد.

قیمت خرید این محصول در حجم های عمده با خریدهایی که در حجم های کم صورت میگیرید متفاوت است. خرید بی واسطه در حجم های بالا در رابطه با قیمت میتواند بصرفه باشد همچنین ارتباط مستقیم با تولیدکننده ضامن کیفیت محصول نیز میباشد.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *