خلال سیب زمینی در دو نوع زیگزاگی (کرینکل) و کلاسیک تولید میشود. این محصول مراحلی مانند خرد شدن، نشاسته گیری، بلانچ شدن، نیم سرخ شدن و مرحله IQF را پشت سر میگذارند.
از نظر ظاهری نمونه کرینکل دارای شیارهایی در چهار طرف است اما خلال ساده یا کلاسیک برش خاصی ندارند. در کیفیت مواد اولیه و روش پخت نیز تفاوتی میان این دو مدل نیست اما تولید کرینکل سختتر است. سیب زمینی خلال شده موجدار به دلیل پستی و بلندیهایی که دارد در زمان سرخ شدن تردتر میشود.
خیلی از کودکان به دلیل بد غذایی، غذای کافی نمیخورند و کمبود وزن دارند. سیب زمینی سرخ کرده میان کودکان همیشه یک غذای محبوب و خوشمزه است.
در رابطه با سیب زمینی نیمه پخته زیگزاگی بیشتر بخوانید.
با تغیرات ظاهری کوچک در غذاها میتوان بچهها را به خوردن غذا ترقیب کرد. خلال سرخ شده موجدار یکی از غذاهایی است که علاوه بر مقوی بودن، خوردن آن لذت بخش هم هست.
قیمت سیب زمینی زیگزاگی نیمه آماده
قیمت خلال سیب زمینی زیگزاگی نیمه آماده برابر با خلال کلاسیک میباشد. در ایران اکثرا خلال کلاسیک مصرف میشود؛ اما در برخی استانها مانند مشهد، تهران و قم هر دو مدل مصرف ویژهای دارند.
قیمت تمام شده برای مشتری، تحت تاثیر عوامل مختلفی مثل حجم سفارش، فاصله مکانی با محل تولید میباشد. برخی کارخانهها بر اساس رویکرد فروش خود به مشتریانی که در مناطق دورتری نسبت به محل تولید هستند، تخفیف بیشتری میدهند.
همچنین اینکه در ایران قیمت محصولات تحت تاثیر نوسانات بازار هستند؛ به همین دلیل قیمت اعلام شده توسط تامین کنندهها به مدت 24 ساعت اعتبار دارد.
گاهی اوقات تحت تاثیر این نوسانها قیمت به صورت روزانه تغییر میکند؛ اما اکثرا قیمت گذاریها به صورت هفتگی میباشد.
خرید فرنچ فرایز منجمد زیگزاگی
مشتریانی که خلال سیب زمینی زیگزاگی را در حجم عمده خریداری میکنند، در نظر داشته باشند که از تامین کنندگان اصلی و فروشندگان ذست اول خرید کنند.
مقاله پیشنهادی: سیب زمینی نیمه آماده عمده
اهمیت این موضوع زمانی مشخص میشود که بعد از خرید از افراد نامعتبر محصولی نامرغوب و بیکیفیت به دست مشتری برسد. برای این فروشندگان جعلی اهمیتی ندارد که محصول خریداری شده با چه کیفیتی به دست خریدار میرسد؛
کیفیت پایین مواد اولیه، ارسال بار با ماشینهای نامناسب، بسته بندی غیر بهداشتی از جمله مشکلاتی میباشد که ممکن است رخ دهد. وجود رطوبت و عدم پخت کافی خلالها در هنگام تولید باعث میشود که سیب زمینیها کپک بزنند.
به همین دلیل توصیه میکنیم از مراکز معتبر خرید خود را انجام دهید تا در صورت بروز چنین مشکلاتی امکان پیگیری و حل مشکل وجود داشته باشد.
پخش خلال سیب زمینی زیگزاگی
دو عامل مهم در پخش فرنچ فرایز زیگزاگی تاثیر بسازیی دارد.
- میزان تقاضا در استان و شهر
- میزان تولید کارخانه
همانطور که قبلتر گفتیم تولید خلال سیب زمینی زیگزاگی نیمه آماده سختتر و زمانبرتر است. به همین دلیل اکثر تولیدکنندگان این نمونه را دپو نکرده و بیشتر به صورت سفارشی تولید میکنند.
این محصول در بستههای 2.5 کیلویی و 900 گرمی در بازار عرضه میگردد البته امکان ارسال با بسته بندی 10 کیلویی برای فروشگاههایی که به صورت فله مواد غذایی را میفروشند وجود دارد.
فست فودها نیز میتوانند خلال مورد نیاز خود را به این شکل تامین کنند چراکه نوع بسته بندی برای این رستوران و فست فودها اهمیتی ندارد و یک هزینه اضافیست.
پخش خرده این محصول توسط نمایندگیها و شرکتهای پخش صورت میگیرد و فروش عمده آن به طور مستقیم از کارخانه انجام میشود.
بیشتر بخوانید: پخش سیب زمینی نیمه آماده
صنایع غذایی زرین فرنچ فرایز تولیدکننده انواع فرنچ فرایز زیگزاگی، مکدونالدی و زاپاتا است. تمامی نمونهها به صورت منجمد و نیمه سرخ شده در سه بسته بندی 900 گرم، 2.5 کیلویی و 10 کیلویی عرضه میشوند.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان مجموعه ارتباط بگیرید.