خلال سیب زمینی یکی از صنایع مهم تبدیلی در حوزه محصولات کشاورزیست؛ به همین سبب کارخانههای متعددی در این زمینه در شهرهایی مانند کمیجان، اردبیل، اصفهان و غیره افتتاح شده است.
فرنچ فرایز نیم پخت شده محصولی فرآوری شده از سیب زمینی است که به صورت صنعتی تولید میگردد. خط تولید این محصول بیشتر به صورت تمام اتوماتیک بوده و بیشتر مراحل توسط ماشینها انجام میشود.
سیب زمینی منجمد در حال حاضر در بازارهای داخلی و صادراتی مواد غذایی منجمد، جایگاه ویژهای دارد. قیمت این محصول نسبت به مواد غذایی نیمه آماده دیگر پایینتر بوده و همچنین فروش بیشتری هم دارد.
تولید سیب زمینی یخ زده و عرضه آن توسط کارخانههای تولید سیب زمینی فرنچ فرایز در ایران از رونق بالایی برخوردار میباشد.
بهتر است خریداران فرنچ فرایز برای خرید این محصول به مراکز اصلی توزیع آن مراجعه کنند؛ در ادامه درباره خرید خلال سیب زمینی از کارخانه کمیجان توضیح میدهیم با ما همراه باشید.
خرید خلال سیب زمینی کارخانه کمیجان
کارخانه خلال سیب زمینی کمیجان مانند کارخانه تولید فرنچ فرایز نیمه آماده در اردبیل، تولیدکننده سیب زمینی در سطح کشور است. فرنچ فرایز نیمه آماده منجمد محصولی پر فروش در میان مواد غذایی یخ زده میباشد که علاوه بر تقاضای زیاد داخلی، به کشور های دیگر نیز صادر میشود.
(در رابطه ارسال فرنچ فرایز به کشور های دیگر میتوانید به مقاله صادرات سیب زمینی نیمه آماده مراجعه کنید.)
برای خرید خلال سیب زمینی نیمه آماده بهتر است با تولیدکنندگان اصلی این محصول ارتباط بگیرید. خرید مستقیم از کارخانه مزیتهای زیادی داد که مهمترین آنها قیمت پایینتر از بازار میباشد.
در هنگام خرید باید نکات متعددی را در نظر بگیرید؛ اولا قیمت محصول باید متناسب با کیفیت آن باشد. دوما کارخانه امکان خدمات پس از فروش جهت پیگیری ارسال بار را داشته باشد.
سومین نکته که باید به آن توجه کنید زمان تحویل فرنچ فرایز هاست. تولیدکنندگان به طور معمول به صورت هفتگی امکان تحویل یک ماشین 24 تنی خلال منجمد را دارند؛ اما این رقم با توجه به ظرفیت تولید و همچنین ظرفیت مازاد تولید تعیین میگردد.
مناسب ترین قیمت خلال سیب زمینی بزرگ
خلال سیب زمینی در اشکال گوناگونی تولید میگردد. برشهای 8*8، 9*9 و 10*10 ابعاد و اندازه خلالها را نشان میدهند. فرنچ فرایز انواع مختلفی با نامهای مکدونالدی، زیگزاگی، زاپاتا، ورقهای و غیره دارد.
بزرگترین خلالهای سیب زمینی، برشهای 10*10 در فرنچ فرایز زیگزاگی و سیب زمینی نیمه آماده مکدونالدی و همچنین مدل زاپاتا است.
خلالهای بزرگ و ساده سیب زمینی به دلیل برش خوردن راحتتر قیمت مناسبتری دارند. برای مثال برش 8*8، به دلیل دور ریز بیشتر، گرانتر بوده ولی سیب زمینی نیمه آماده زاپاتا یا هشت پَر ارزانترند چراکه دور ریز ندارند و راحتتر برش میخورند.
قیمت خرید خلال سیب زمینی فله در اراک
صنعت رستوران و فست فود در استان اراک بسیار بزرگ و پر رونق است. اگر به این استان سفر کرده باشید، متوجه حضور رستورانهای زیادی در سطح شهر میشوید.
همانطور که بالاتر گفته شد، سیب زمینی سرخ کرده یکی از پر فروشترین غذاها در فست فودی هاست؛ به همین دلیل فروش خلال سیب زمینی فله در این استان زیاد میباشد.
این رستورانها میتوانند به صورت مستقیم با کارخانه تولید خلال سیب زمینی اردبیل، کمیجان، اصفهان و سایر استانها ارتباط بگیرند.
تولید سیب زمینی نیمه آماده منجمد در بسته بندیهای دارای چاپ نسبت به بسته بندیهای ساده و فله هزینه کمتری دارد؛ درنتیجه گرانتر از نمونه رستورانی یا همان فله است.
قیمت خرید سیب زمینی فله در اراک همانند سایر شهرها، با توجه به کیفیت و نوع برش ها و بسته بندی آنها تعیین میشود. برای خرید مستقیم فرنچ فرایز یخ زده میتوانید به صورت مستقیم با کارشناسان فروش این مجموعههای تولید ارتباط بگیرید.
خریداران سیب زمینی نیمه آماده فله بیشتر رستورانها هستند و خریداران خانگی بهتر است برای تهیه محصول مورد نظر خود به فروشگاه مراجعه کنند.
در ادامه توضیح کوتاهی در رابطه با پخت خلال سیب زمینی خانگی برای مشتریان خرده آماده کردهایم با ما همراه باشید.
طرز تهیه خلال سیب زمینی خانگی
سیب زمینی سرخ کرده یکی از خوشمزهترین غذاها در میان فست فود هاست. به همین دلیل فروش سیب زمینی سرخ شده در رستورانها و فست فودها، بسیار زیاد است.
افزایش تقاضا برای خرید این غذاها باعث افزایش تقاضا برای خرید خلال سیب زمینی نیمه آمادهای میشود که در شهر های مختلف مانند کمیجان تولید میگردد.
طعم و ظاهر خلالهای سرخ شده در رستوران و خانه با یکدیگر متفاوت میباشد؛ معمولا فرنچ فرایزهای رستورانی خوشمزهتر هستند و ظاهر بهتری دارند.
با این حال اگر شما یک مشتری خانگی هستید میتوانید سیب زمینی نیمه آماده منجمد را که در انواع برشها تولید میشود، از فروشگاهها و هایپر مارکتها خریداری کنید.
اما اگر به این محصول دسترسی ندارید میتوانید در منزل نمونه مشابه به آن را درست کنید. برای تهیه خلال سیب زمینی خانگی به سیب زمینی، آب، روغن و ادویه نیاز دارید.
مراحل پخت سیب زمینی سرخ کرده خانگی:
بعد از پوست گیری سیب زمینیها، آنها را در اندازه های یک شکل برش دهید. سپس خلالها را برای 2 دقیقه در آب داغ بجوشانید و بعد آبکشی کنید.
بعد از آبکشی بلافاصله خلالهای نیم پز شده را در آب سرد بریزید و مجدد آبکشی کنید. بعد از خشک شدن سیب زمینی ها آن را در روغن داغ سرخ کنید.
در این روش خلالها تا حدودی تردتر از حالت معمول میشوند و شباهت بیشتری به فرنچ فرایز های رستورانی دارند. سیب زمینی علاوه بر طعم خوب، خواص زیادی نیز دارد؛ در این باره میتوانید به مقاله ارزش غذایی سیب زمینی مراجعه کنید.